Napi tippek!

2011.02.03: Bari - Internazionale over 2,5 V ; U20Brazília - U20Kolumbia H ; Real Madrid - Efes Pilsen H ; Linköping - Södertalje H ; Espoo - Karpat H

Mondd el a véleményed

Bet and win on Facebook

Hírek a nagyvilágból

HTML

C. Ronaldo: Nem vagyok irigy Messire

2011.01.29. 21:55 Fater007

A Real Madrid csatárát nem érdekli, hogy idén is riválisa kapta az Aranylabdát, bár ő Xavinak adta volna. A spanyol góllövőlistát 22 góllal a portugál vezeti, de a tabellán a Barcelona az első.
"Mindenáron azt akarják, hogy rivalizáljak vele, de én ugyanazt érzem vele kapcsolatban, mint bármely más futballistánál. Egy dolog biztos: én akarok lenni a legjobb. Az a legfontosabb, hogy minél több bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerjek a Reallal, nem pedig az, hogy aranylabdás legyek" - mondta a La Gazzetta dello Sportnak a Madrid csatára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bet-andwin.blog.hu/api/trackback/id/tr672624060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása