Napi tippek!

2011.02.03: Bari - Internazionale over 2,5 V ; U20Brazília - U20Kolumbia H ; Real Madrid - Efes Pilsen H ; Linköping - Södertalje H ; Espoo - Karpat H

Mondd el a véleményed

Bet and win on Facebook

Hírek a nagyvilágból

HTML

A hétvége legjobb játékosai

2011.01.30. 18:44 Fater007

Pazzini(Internazionale) - 0-2-re vezetett a Palermo, beállt az új szerzemény és negyed óra alatt kiegeynlitett,a hab a tortára pedig hogy Eto'o a vezetést és ezzel a győzelmet is megszerezte az Internek.

Cavani(Napoli) - Mesterhármast szerzett a Sampdoria ellen, így csapata 4-0-ra diadalmaskodott a rivális ellen.

Sigthorsson(AZ) - Ha sorrendet kéne állítani ő lenne az első helyen, kijelenthetjük ő volt a hétvége játékosa! Öt góllal szinte maga intézte el a Venlo együttesét,igaz még plasztikáztak az eredményen,így AZ 6-1 Venlo!

Takyi(St.Pauli) - Két gólt rúgott egy kiesési rangadón, és nagyon jól játszott...A Köln nem tudta felvenni a játék ritmusát.

Messi(Barcelona) - Nem találta az egész meccsen a helyét, sok hibával játszott és lőtt két gólt,zseniális!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bet-andwin.blog.hu/api/trackback/id/tr842625841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása