Napi tippek!

2011.02.03: Bari - Internazionale over 2,5 V ; U20Brazília - U20Kolumbia H ; Real Madrid - Efes Pilsen H ; Linköping - Södertalje H ; Espoo - Karpat H

Mondd el a véleményed

Bet and win on Facebook

Hírek a nagyvilágból

HTML

Egy kis Spanyol kupa elemzés

2011.02.02. 16:14 Fater007

Josep Guardiola filozófiájának egy presztízsmérkőzése lehet a szerda esti, hiszen a katalán tréner kiemelt figyelmet fordít az Almería elleni visszavágónak még annak ellenére is, hogy csapata 5-0-ás előnyről várja a második mérkőzést.Egy lépésre van a Real Madrid attól, hogy 2004 után ismét döntőt játsszon a spanyol Király-kupában, de ehhez még túl kell jutni a címvédő Sevillán, amely a hazai pályán összeszedett vereség miatt egygólos hátránnyal érkezik a Bernabéuba. Ha megszeretnéd nézni a kezdőket katt. a továbbra.

Almería: Esteban - Macedo, Pellerano, García, Luna - Vargas, Mbami, Corona, Crusat - Ulloa, Goitom.

FCB: Pinto - Adriano, Piqué, Milito, Maxwell - Mascherano, Xavi (Busquets), Keita - Alves, Bojan (Messi), Afellay.


Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Lass, Xabi Alonso; Özil, Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema.

Sevilla: Varas; S. Sánchez, Cáceres, Escudé, F. Navarro; Medel, Zokora, Romaric, Jesús Navas; Fabiano és Kanouté.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bet-andwin.blog.hu/api/trackback/id/tr972633735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása